Κατηγορίες

ARROMASSAGE THERAPY

Η Αρωματοθεραπεία είναι μια ολιστική θεραπευτική μέθοδος που χρησιμοποιεί φυσικά φυτικά έλαια με σκοπό την επίτευξη αλλά και τη διατήρηση της σωματικής και ψυχοπνευματικής ισορροπίας. Στις μέρες μας θεωρείται η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη και δημοφιλής συμπληρωματική θεραπευτική μέθοδος στον κόσμο!

Είναι μια τεχνική που εφαρμόζεται εδώ και χιλιετίες- από την εποχή της αρχαίας Αιγύπτου. Διάφοροι πολιτισμοί έχουν χρησιμοποιήσει τα αρωματικά φυτά ως ουσιαστικό μέρος της περιποίησης του σώματος, της ιατρικής και ακόμα και της θρησκείας.

Η Αρωματοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί με διάφορους τρόπους. Μέσα από το μασάζ, τις εισπνοές ή τα λουτρά. Φυσικά αιθέρια έλαια από συγκεκριμένα φυτά χρησιμοποιούνται σκέτα ή αναμεμειγμένα με έλαια βάσης. Τα φυσικά αιθέρια έλαια είναι πλούσια σε θεραπευτικές ουσίες όπως είναι οι εστέρες, που έχουν χαλαρωτικές επιδράσεις. Περιέχουν όμως και εν δυνάμει βλαβερά στοιχεία και για αυτό το λόγο πρέπει να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από κατάλληλα εκπαιδευμένους θεραπευτές. Το γυμναστήριο physical club είναι σε θέση να σας προσφέρει αυτούς του πεπειραμένους θεραπευτές για να μπορέσετε να απολαύσετε τις θεραπευτικές ιδιότητες αυτών των ελαίων χωρίς κανέναν κίνδυνο.

Τα αιθέρια έλαια είναι από τα πιο ισχυρά συστατικά των φυτών και όταν χρησιμοποιούνται κατάλληλα έχουν πολλαπλές εφαρμογές. Μέσο του ARROMASSAGE THERAPY επιτυγχάνεται η άμεση απορρόφηση των θεραπευτικών ουσιών των ελαίων από την επιδερμίδα, με αυτόν τον τρόπο εισχωρούν στους υποδόριους ιστούς και στην κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, φθάνοντας μέχρι και τα εσωτερικά όργανα του ατόμου.

Λειτουργίες που επιτελούν τα αιθέρια έλαια:

  1. Μείωση των επιπέδων του στρες και του άγχους
  2. Τονωτικές ιδιότητες
  3. Ανανέωση των κυττάρων
  4. Κάποια βοηθούν στην αντιμετώπιση μυοσκελετικών, πεπτικών, αναπνευστικών, δερματικών ή γυναικολογικών προβλημάτων.
  5. Κατάλληλοι συνδυασμοί ελαίων μπορούν να εφαρμοσθούν σε βρέφη και παιδιά, σε έγκυες και σε άτομα με χρόνιες παθήσεις!

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.