Κατηγορίες

CARDIO TONE

To Cardio Tone είναι ένας συνδυασμός αερόβιας προπόνησης αλλά και μυϊκής ενδυνάμωσης. Χωρίζεται σε δύο κομμάτια, όπου στο ένα θα ξεκινάμε με απλές χορογραφίες που θα μπορούν να  ακολουθήσουν ακόμα και άνθρωποι που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία σε τέτοιου είδους προγράμματα. Στόχος του είναι να αυξήσουμε τις καύσεις του σώματος με απώτερο σκοπό την λιποδιάλυση, την αντοχή και την ενεργοποίηση του μεταβολισμού, πάντα με ανεβασμένη διάθεση και ωραία μουσική. 

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουμε ένα πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης με λάστιχα, μικρά βαράκια και μπάλες γυμναστικής, δίνοντας έμφαση στην τόνωση και σύσφιξη των πιο «ευαίσθητων» σημείων του σώματος, όπως τους γλουτούς, τους μηρούς, την κοιλιά και τα χέρια. Με την μυϊκή ενδυνάμωση θα πετύχουμε την απώλεια της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης και τη συνολική βελτίωση της εμφάνισης. 


Στο τέλος κάθε συνεδρίας θα περιλαμβάνουμε λίγα λεπτά διατάσεων για ενίσχυση της ελαστικότητας του σώματος και την καλύτερη αποθεραπεία, ώστε να μπορούμε άνετα να συνεχίσουμε τη μέρα μας με καλύτερη διάθεση και ενεργητικότητα. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.