Κατηγορίες

JUMPING®

JUMPING®

JUMPING®


 

Burn up to 1000 calories - No joke! It 's intense, it 's a workout!!!

 

Το Jumping® είναι ένα αερόβιο και δυναμικό σύστημα άθλησησ, το οποίο διεξάγεται σε ειδικά σχεδιασμένα τραμπολίνα Jumping® PROFI. Ενισχύει σημαντικά το σώμα και το μυαλό, διατηρώντας παράλληλα τη διασκέδαση - συνδυάζοντας ενεργητικές κινήσεις με δυναμική, έντονη μουσική και χορό. Αυξάνει τους καρδιακους παλμούς, μεαβολισμό και θετική ενέργεια. Μυϊκή τόνωση για όλό το σώμα. Κατάλληλο για όλους.

Η βάση του Jumping® είναι ένας συνδιασμός γρήγορων και αργών αλμάτων, παραλλαγή των παραδοσιακών αερόβιων σταδίων, με δυναμικές ορμές και με στοιχεία "αθλημάτων δύναμης". Η πολυπλοκότητα των ασκήσεων εγγυάται ότι ολόκληρο το σώμα ενός ατόμου θα πρέπει να ενισχυθεί.

Το Jumping® είναι τρεις φορές πιο αποτελεσματικό από το τρέξιμο. Αυτό οφείλεται στις συνεχείς αλλαγές ρυθμού, οι οποίες αναγκάζουν περισσότερουσ από 400μύες να σφίγγονται και να χαλαρώνουν ταυτόχρονα. Πολύ περισσότερο από ότι συμβαίνει με τα υπόλλοιπα είδη αθλημάτων αντοχής.

Το Jumping® PROFI Τραμπολίνο δημιουργίθηκε για την απόλυτη προπόνηση. 

Το Jumping® συμμετέχει σε μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις γυμναστηρίων στον κόσμο - το FIBO στο Έσσεν της Γερμανίας όπως επίσης στο Κουβέιτ και το Ισραήλ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

JUMPING-JUMP-FIT-ΤΡΑΜΠΟΡΙΛΟ-ΤΡΑΒΟLINO-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ-ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ-GYM