Κατηγορίες

FLOWBILITY

   FLOWBILITY

 

ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ A.F.STUDIES
 
ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ A.F.STUDIES
ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ A.F.STUDIES

ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Το πρόγραμμα Flowbility είναι ένα λογοπαίγνιο δύο λέξεων. Flow λόγω του ότι το ασκησολόγιο γίνεται με μία συνεχόμενη ΡΟΗ χωρίς να υπάρχει παθητικό ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ, και mobility που σημαίνει κινητικότητα μία και ένας από τους βασικούς στόχους του πρόγραμματος είναι να μεγαλώσει την ισχύ σε όλο το κινητικό εύρος των αθρώσεων, να ενδυναμώσει το ίδιο όλες τις ανταγωνιστικές μυϊκές ομάδες και να κάνει τα σώματα των ατόμων που συμμετέχουν σε αυτό να είναι όχι μόνο δυνατά αλλά και ευλύγιστα. Έτσι προστατεύουμε το κόσμο για να αντέξει τις επιβαρύνσεις της καθημερηνότητας και να έχει όλο και λιγότερους τραυματισμούς. Είναι λοιπόν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκλγύμνασης για όλο το σώμα αλλά και αποκατάστασης χρόνιων μυοσκελετικών προβλημάτων.

Όλο το πρόγραμμα έχει συνεχόμενη κινητική ροή και αποτελείται από συνδιασμό καρδιοαναπνευστικής άσκησης, στηρικτικών ασκήσεων και ασκήσεις ισσοροπίας.

 

Οφέλη Flowbility

·  Βελτιώνει το καρδιοαναπνευστικό σύστημα λόγω της συνεχόμενης ροής ασκήσεων

·  Αυξάνει τη δύναμη και την ευλυγισία του μυοσκελετικού συστήματος

·  Αυξάνει το εύρος κίνησης των αρθρώσεων

·  Βελτιώνει την ιδιοδεκτικότητα μέσω των ασκήσεων ισορροπίας

·  Ενεργοποιεί τους σταθεροποιητές μύες του ανθρώπινου σώματος και κάνει τους συμμετέχοντες πιο λειτουργικούς στην καθημερινότητα τους.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

FLOWBILITY-GYM-ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ-ΑΙΘΟΥΣΑ-ΚΑΡΔΙΑ-ΛΙΠΟΣ