Κατηγορίες

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ

Ονομάζομαι Αλεξανδρίδου Πέλλη.Είμαι απόφοιτη της ιδιωτικής Γερμανικής Σχολής A.F. STUDIES με ειδικότητα στο Aerobic, Step, Yoga, Body Bars καθώς και σε προγράμματα αίθουσας ομαδικά για ενδυνάμωση. Αποφήτησα από τη σχολή ναυαγοσωστική LIFEGUARD HELLAS με γνώση πρώτων βοηθειών. Και διδάσκω με πολύ μεράκι στο γυμνασήριο Physical Club.

 

  Ονομάζομαι Αναγνώστου Βασιλεία και είμαι 25 ετών. Οι βασικές μου σπουδές είναι στη διατροφολογία, με μεταπτυχιακό τίτλο στην Κλινική διατροφολογία στην Αγγλία. Φοίτησα στο IAFA COLLEGE (9/2009- 5/2010) όπου ειδικεύτηκα στο STEP&DANCE AEROBICS ,στο PILATES (MAT) και στην POWER YOGA. Τα παραπάνω αντικείμενα διδάσκω με πολύ κέφι στο PHYSICAL GYM !!!
 

 

 

Ονομάζομαι Ιωάννης Ζαχαριάδης, είμαι κάτοχος 4ου Νταν στο WTF Ταεκβοντό και είμαι αναγνωρισμένος προπονητής από την Ελληνική Ομοσπονδία TAE-KWON-DO και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Έχω συμμετάσχει σε σεμινάρια προπονητικής με αναγνωρισμένους προπονητές, τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό. Άλλες πολεμικές τέχνες με τις οποίες ασχολήθηκα είναι το Kick Boxing, Brazilian jiujitsu και το ρώσικο Systema. Ως καθηγητής στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση έχω πολύχρονη παιδαγωγική εμπειρία, μεθοδικότητα και μεταδοτικότητα. Επίσης συμμετείχα ως αθλητής σε πολλά πανελλήνια και παγκύπρια πρωταθλήματα, καθώς και σε διεθνή meetings ως μέλος της αποστολής της ETANE.

Μερικές από τις διακρίσεις μου: 

  • Δύο χρυσά μετάλλια σε διασυλλογικούς αγώνες της ΕΤΑΝΕ 
  • Αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο κύπελλο 
  • Δύο αργυρά μετάλλια και δύο χάλκινα στο Παγκύπριο πρωτάθλημα

 

 

 

 


Λίγα λόγια για τον Master Κώστα Λιακόπουλο τον άνθρωπο που διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο για την ανάπτυξη και διάδοση του Kick Boxing στη χώρα μας: Υπήρξε πρωταθλητής kick boxing Καναδά το 1974, μαθήτευσε δίπλα στον Master John Therien, στον Καναδά, και προπονήθηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα της Αμερικής και του Καναδά, όπως Dominique Valera, Jean-Yves Thériault/ παγκόσμιος πρωταθλητής kick boxing 12 φορές, Bil Wallas, Joe Lewis, ο Αμερικανός πρωταθλητής Κόσμου, professional fullcontact Karate και Kick boxing, μαθητής του Bruce Lee. Σύστησε πολλούς αθλητικούς συλλόγους/σχολές πολεμικών τεχνών και ήρθε σε επαφή με τα σημαντικότερα ονόματα της εποχής του. Διόργανωσε πανελλήνια και διεθνή πρωταθλήματα, δίνοντας την δυνατότητα στους Έλληνες αθλητές να αγωνιστούν με τους καλύτερους του κόσμου. Οργάνώσε, συντόνισε και έφερε σε πέρας τουρνουά και επιδείξεις πολεμικών τεχνών από την δεκαετία του '80 έως και το 1995. Ο Μάστερ, κ. Κώστας Λιακόπουλος , έφερε το kick boxing στην Ελλάδα από τον Καναδά και τις Η.Π.Α, απ' όπου ξεκίνησε το κικ μποξινγκ την εποχή εκείνη και αυτό αποδεικνύεται με αδειάσειστα στοιχεία, που είναι στην διάθεση οποιουδήποτε θέλει να μάθει την αλήθεια, όπως άρθρα, φωτογραφίες, συνεντεύξεις σε εφημερίδες και περιοδικά από την δεκαετία του '80, που αναφέρονται σε επιδείξεις & διοργανώσεις Kick boxing αλλά και σε διεθνείς συναντήσεις. O Κώστας Λιακόπουλος διέδωσε το άθλημα του Kick boxing, το ανέπτυξε και διοργάνωσε τους πρώτους αγώνες στην Ελλάδα σε επαγγελματικό ρίνγκ. Δημιούργησε την "μαγιά" των αθλητών που σύστησαν την εθνική ομάδα του fullcontact karate και kick boxing που συμμετείχε σε τουρνουά σε Ελλάδα και Ευρώπη (στη χώρα μας διοργάνωσε το πρώτο πρωτάθλημα για την ανάδειξη πρωταθλητή kick boxing Ελλάδος, καθώς και διεθνείς συναντήσεις με διάσημα ονόματα από το εξωτερικό). Υπήρξε μάλιστα, ο πρώτος αναγνωρισμένος εκπρόσωπος του αθλήματος στην Ελλάδα της τότε ομοσπονδίας (PKA, Professional Karate Association και Professional Kick boxing Association). Σημειωτέον, πάρα πολλοί αθλητές σμιλεύτηκαν στα χέρια του και έγιναν πρωταθλητές υπό την καθοδήγησή του, άνοιξαν δικές τους σχολές και διδάσκουν σήμερα πολεμικές τέχνες και αυτοάμυνα. Τέλος, συμμετείχε σε ταινίες δράσης (Olympus Force, κ.ά.) με διάσημους ηθποποιούς, Cristofer Lee και Linda Thorson, και χορογράφησε σκηνές δράσης, παίζοντας και ρόλους συμπρωταγωνιστικούς.

 

 

 

 

Ονομάζομαι Μεϊντάνη Καλλιόπη και ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες πάνω από 15 χρόνια. Είμαι κάτοχος του 3 Dan από την Παγκόσμιο Ομοσπονδία "World Kobudo Federation". Δάσκαλος μου είναι ο Grand Master Costas Liakopoulos 8 Dan.

Έχω διδάξει στους αθλητικούς συλλόγους:

  1. Θησέας Νίκαιας
  2. Άτρωτος Βριλησσίων
  3. Άτρωτος Μελισσίων

Καθώς επίσης και σε δημοτικό σχολείο του Αιγαλέου.

Μαζί με τον Δάσκαλο μου G. Master Costas Liakopoulos δημιουργήσαμε το σύστημα "Can Ryu Energy" που αφορά αυτοάμυνα γυναικών. Τώρα διδάσκω Kick Boxing και Karate στο Physical Fitness Club.

Γνώσεις:

  • Black Belt (Μαύρη ζώνη), Can Ryu Jiu Jitsu 3 Dan, Can Ryu Karate 3 Dan, Tae Kwon Do 2 Dan, Kick Boxing 2 Dan & Silver Level από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Jean Yves Theriault.

 

 


 

Ονομάζομαι Αλεξιάδης Νίκος και είμαι απόφοιτος της ιδιωτικής σχολής Base Training με εξειδίκευση στο Personal Training και στο Group Cross Training.
 

Είμαι απο την Αθήνα και γεννήθηκα στις 3/12/1980.
 

Μαζί μέσα από το πρόγραμμα του Cross training θα δυναμώσουμε το μυϊκό μας σύστημα,θα βετιώσουμε την αντοχή μας και την ευλυγισία μας και θα φτιάξουμε ενα ΥΓΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ σώμα για της καθημερινές μας δραστηριότητες!

  

 

 

 

 

 

 


 

   Oνομάζομαι Τζανετή Ελένη. Είμαι απόφοιτη της ιδιωτικής σχολής Fitness A.F. Studies με ειδικότητα στο dance aerobic, step, pilates και προγράμματα ενδυνάμωσης, με πολλά χρόνια εμπειρίας σε ιδιωτικά γυμναστήρια αλλά και το personal training.

 

   Μαζί θα χτίσουμε  ένα μικτό πρόγραμμα αερόβιας άσκησης και ενδυνάμωσης που θα περιλαμβάνει ασκήσεις εδάφους, μυϊκής τόνωσης και λιποδιάλυσης (βαράκια, λάστιχα, fitball κτλ) μέχρι χορογραφίες dance aerobic με πολλή μουσική και ανεβασμένη διάθεση για κάθε ηλικία, φύλο και ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης.

 
 
 
 
 

 

 

Ονομάζομαι Γιάννα Κωνσταντίνου και είμαι απόφοιτη της ιδιωτικής σχολής Deutsche Αcademy, όπου η εκπαίδευσή μου έδινε ιδιαίτερη έμφαση στα ομαδικά προγράμματα. Έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα ενός έτους στη Hatha Υoga με εκπαιδευτή τον Ανδρέα Προβελέγγιο. Η επαφή μου με τη μέθοδο Pilates ξεκίνησε από κύκλο personal σεμιναρίων με τον Δημήτρη Κανδρή, συνέχισα την κατάρτισή μου μέσω σεμιναρίων από τον οργανισμό Physio Pilates, και απέκτησα ειδική εκπαίδευση στο Clinical Pilates by HOMTD (σεμινάριο 90 ωρών) με εισηγητές αποκλειστικά φυσικοθεραπευτές, σε όλα τα όργανα της μεθόδου (Reformer, Chair, Cadillac, Ladder Barrel) με έμφαση στον σχεδιασμό προγραμμάτων μεταθεραπευτικής αποκατάστασης παθολογιών.